Ingyenes programok az ügyvitel világából. Ingyenes számlázó programok.
Feherebb Gazdasag Online Szamlazo

Fehérebb gazdaság, megbízható vállalkozások, online számlázó-program

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A NAV online számlázó-rendszere legfeljebb 24 órán belül adatot szolgáltat az adóhatóság felé, jelenleg még az áfa adattartalomra fog kiterjedni, de az adatszolgáltatási kötelezettség egyéb területekre is kiterjedhet.

 

 A NAV nem titkolt szándéka ezzel, az esetleges „csaló” vállalkozásokat a lehető legrövidebb időn belül kiszűrni, illetve a kellő intézkedéseket megtenni. A kétes vállalkozások megszüntetése nem csak az államot, de a tisztességesen működő cégeket is károsíthatja.

Minél több cég, vállalkozás használja a NAV bekötést, az online számlázó adta lehetőséget, az egyértelműen a gazdaság fehéredését, (tisztulását) is eredményezi.

A vállalkozások számára is pozitív eredményeket hozhat mindenképpen, hiszen, azok a vállalkozások, akik a NAV online számlázó bekötéssel rendelkeznek, a piacon átláthatóvá válnak, megbízhatóbbakká válnak. Egy cég életében ez meghatározó lehet. Egy megbízható céget szívesen keresnek meg a partnerek, szívesen kötnek vele üzletet, ez több vevőt, megrendelőt fog hozni. A több vevő, több megrendelést fog eredményezni, amely a cég árbevételét fogja növelni. És a fejlődés megállíthatatlan, a cél, minden vállalkozásnál ugyanez. Gyorsan, hatékonyan, pontosan dolgozni, és csak hab a tortán a környezettudatosság fontossága.

Szintén jelentős terhet vesz le az online számlázó-program használata a vállalkozások válláról adminisztrációs téren is. A legfontosabb, hogy megszűnik a tételes áfa nyilatkozattételi kötelezettség az adott számlára.

Szólnunk kell, hogy azon cégek, vállalkozások, akik környezettudatosan gazdálkodnak, felelősséget éreznek a Földünk védelme érdekében, online számlázó program segítségével végzik a munkájukat. Az online számlázó program ismeretével, használatával hatékonyabb lesz a munkánk, számláink hamarabb célhoz érnek, hamarabb fogunk pénzhez jutni az elvégzett megrendelések teljesítése után. Kiemelt tény, hogy megszűnnek a papírszámla kupacok, dosszié hegyek tömege. Az online számlázás lényege, többek között, hogy, a számla adatokat nem kell kézzel felvinnünk a rendszerbe, hanem interfészen importálható többek között a www.billzone.eu világába. A webservice használatával interneten keresztül készíthetőek el a számlák. A jogszabályoknak és egyéb feltételeknek megfelelő úgynevezett HTTPS hívások tartalmazzák többek között a számla-kiállító nevét, címét, adószámát, illetve a további fontos számlaadatokat. A számlakiállítónak kell gondoskodni arról, hogy megfelelő formátumban legyen összeállítva a HTTPS hívás. Minden partner egyéni kódot kap a Billzone rendszerétől, az egyéni kód használata minden egyes alkalommal kötelező, a cég megfelelő azonosítása végett. Amennyiben a megfelelő adatok beérkeznek a Billzone rendszere elkészíti a számlát, a kiállítónak, pdf formátumban e-számlát küld. A vevőnek/partnernek e-mailes értesítést küld a számla elkészültéről.

Elsősorban azon cégeknek, vállalkozásoknak ajánlatos az online számlázó-program használata, akik nagy partnerkörrel, magas számlaforgalmat bonyolítanak, továbbá webáruházaknak, akik éjjel-nappal üzemelnek, szintén sokféle termékkel, nagy számlaforgalommal dolgoznak, és nem utolsó sorban azoknak, akik felelősséget éreznek a környezetünkért, Földünkért. Mindezek megfelelő kezelésére az automatizált számlázás hatékony segítséget nyújt. Az online számlázás több szolgáltató cégnél ingyenes verzióban is működik.

A http://www.ingyen-ugyvitel.hu tapasztalatai alapján, az online számlázók böngészővel működnek többnyire, nem kell telepíteni semmit, jogszabályoknak megfelelően, gyorsan, hatékonyan, környezettudatosan dolgoznak. Tanulmányozza a lehetőségeket és alkalmazza.

Keresés